Начало

 
 

Добре дошли във фирмения сайт на "БК ИНСАРТ" ЕООД
КЗК глоби ДЗИ със 100 000 лв.
Сряда, 09 Юли 2008 23:05

Комисията за защита на конкуренцията наложи имуществена санкция от 100 000 лв. на ЗПАД „ДЗИ Общо застраховане”, съобщиха от ведомството Производството е образувано по молба на ЗПАД ”Булстрад”.

Молителят е класиран на първо място в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Застраховка „Отговорност на собственици и оператори на Летище София, Летище Пловдив,

Продължение...
 
ЕГ "ПЛОВДИВ" празнува 50 годишен юбилей
Понеделник, 26 Май 2008 01:20

      Езикова гимназия "Пловдив" /бивша "Георги Кирков" и най-популярна като "Английската"/ отпразнува 50 годишен юбилей пред близо две хиялди свои възпитаници на Античния театър в града на тепетата. Многобройни приветствия бяха отправени към учителите и всички възпитаници. Брокерска къща "Инсарт" е особено горда с празника - възпитаници на школото са управителите Георги Георгиев и Димитър Блъсков, техните "половинки", много наши приятели и клиенти.

        Да сме сред спонсорите на честванията е най-малкото, което направихме и ще продължим да правим. Нека всеки подкрепя, както може езиковата гимназия и образованието като цяло.

Продължение...
 
"TЕХНО АКТАШ" АД откри своя производствена база в България
Сряда, 21 Май 2008 00:44

Тържествено откри на 19 май 2008 г. своята производствена база в община Куклен нашият клиент "Техно Акташ" АД, част от големия турски холдинг Акташ Груп. Присъстваха многобройни гости, членове на чуждестранни делегации, дипломати, бизнесмени от региона и представители на турския  холдинг.

В България "Техно Акташ" АД разгръща производството си на пневморесьори и хидроизолационни мембрани, с което и отбелязва 70-годишния си опит в тази дейност. Завършеният

Продължение...
 
« НачалоПредишна1234567СледващаКрай »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Дизайн от: Siteground и INSART Insurance Broker, Всички права запазени.© 2012 "БК ИНСАРТ" ЕООД