Начало

 
 

Добре дошли във фирмения сайт на "БК ИНСАРТ" ЕООД
ЗПАД "БУЛСТРАД" отличи агенти и брокери на тържествен коктейл
Сряда, 16 Април 2008 18:17

На състоялия се на 16 април в ресторант "Малкият Бунарджик" тържествен коктейл, Генерална агенция Пловдив на ЗПАД "Булстрад" отличи своите най-добри партньори. И тази година "БК ИНСАРТ" ЕООД е сред призьорите в региона. Грамоти в различните категории връчваха господата Георги Василев и Станимир Маджаров, а любезен домакин на тържеството бе господин Стоян Говедаров, директор на ГА Пловдив. Други изявени застрахователни брокери в работата си с "Булстрад" са "Налбантов и син" ЕООД, "Ес Ди Ай Груп" ООД, "Фокс", ЗБК "Балканъ" и др.

Неофициалната част продължи с много настроение и музика.

 
Общото събрание на АЗББ се проведе в средата на март
Четвъртък, 10 Април 2008 21:15

 

На 13.03.2008 г. в хотел "Централ Форум" в София се проведе годишното общо събрание на Асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ). За пореден път най-голямата и официална сбирка на брокерите даде възможност на представителите на бранша да обсъдят настоящи проблеми и бъдещи инициативи.

Председателстващите събранието господата Красимир Жечев и Костадин Пеев (на снимката) изчетоха доклада на управителния съвет за изминалия отчетен период и след това колективно се изкоментираха ползите от работата на асоциацията. Затвърждава се професионалната работа на брокерската гилдия като статистиката сочи, че 29% (за 2007 г.) от инкасираните застрахователни премии в България са по сделки на застрахователни брокери. Ръстът е значителен при положение, че до преди две години това число беше 13%. Имайки предвид и общия ръст на пазара, то брокерската инициатива има принос за увеличаването на премийните си приходи близо 4 пъти!

Продължение...
 
« НачалоПредишна1234567СледващаКрай »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Дизайн от: Siteground и INSART Insurance Broker, Всички права запазени.© 2012 "БК ИНСАРТ" ЕООД