Начало

 
 

Добре дошли във фирмения сайт на "БК ИНСАРТ" ЕООД
Общото събрание на АЗББ се проведе на 12 май 2010 г.
Вторник, 01 Юни 2010 21:54

За пореден път в залите на хотел "Централ Форум" в София, на 12 май 2010 г. се проведе общото събрание на асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ). Този път дискусиите бяха необичайно разгорещени поради факти свързани с кризата, конкуренцията в бранша, неимоверно многото и разнообразни мнения по актуални теми, взаимоотношения със застрахователи и комисия за финансов надзор (КФН).

Продължение...
 
Преимуществата на електронната полица
Вторник, 08 Декември 2009 12:33

Вестник "Застраховател Прес" и електронният портал www.zastrahovatel.org публикуваха статията на г-н Димитър Блъсков, относно преимуществата на електронните полици и други въпроси около единната информационна система за полици по задължителните автомобилни застраховки.
Статията може да прочетете тук http://zastrahovatel.com/statia.php?mysid=3216&t=14

 
Система за издаване на електронни полици проектират застрахователи и институции.
Понеделник, 05 Октомври 2009 22:37

На дневен ред е проект по създаване на единна база данни на автомобилния парк в България и сключените застрахователни полици (автомобилни).

Защо е необходима тази система и постижима ли е?

На първо място страната ни е поела ангажименти като член на ЕС и покритието на застраховка "Гражданска отговорност на автомобилистите" трябва да се повиши. В момента контролът е занижен и покритието съответно изостава доста под 90%. За съжаление липсата на актуална база данни във всеки един момент е пречка пред осъществяване на контрол от страна на органите на КАТ.

Продължение...
 
« НачалоПредишна1234567СледващаКрай »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Дизайн от: Siteground и INSART Insurance Broker, Всички права запазени.© 2012 "БК ИНСАРТ" ЕООД