Начало

 
 

Добре дошли във фирмения сайт на "БК ИНСАРТ" ЕООД
Цените на задължителната застраховка "Гражданска отговорност на водачите на МПС" катерят нагоре
Понеделник, 06 Юли 2009 08:24

Стабилно се покачват цените на задължителната застраховка на водачите на МПС и през лятото на 2009 г. В най-ниските класове автомобили цените вече надминават 150 лв., а полиците за масовите автомобили (1300 до 2000 см3) са около и над 200 лв.

Новите цени са резултат от редовната ощетимост на автомобилния парк и натовареността на пътищата. Застрахователите често изпитват на гърба си тежки ПТП, при които наред с автомобилните щети има и немалко пострадали и загинали.

Друга все по-утвърждаваща се новост са разнообразните параметри, с които полицата получава индивидуална цена.Основни фактори са обем на двигател/товароносимост/брой места, място на регистрация на МПС, наличие на виновно причинени щети, еднократно или разсрочено плащане на премията. Разликата при максимално благоприятни фактори и бонуси до пълната тарифа на застрахователя обикновено достига 40%, което пък е в размер на 50 до 300 лв.

 
ЗАД"Армеец" спечели наградата за "Коректен застраховател в общо застраховане за 2008г."
Петък, 12 Юни 2009 11:42

Приключи конкурсът за „КОРЕКТЕН ЗАСТРАХОВАТЕЛ В ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ ЗА 2008 г.” организиран от „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ЗАСТРАХОВАНИ И ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ” И ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО ЗАСТРАХОВАНЕ И ФИНАНСИ.

След пряко допитване чрез анкети до застрахователни брокери, агенти и клиенти на застрахователни компании, бяха определени 5 застрахователни компании, които са били най-коректни, открити и лоялни към своите клиенти през 2008 г.

Номинираните по азбучен ред бяха:

ЗАД "Алианц България"
ЗАД„Армеец”
ЗАД„Булстрад”
ЗПАД „ДЗИ-Общо застраховане”

ЗК „Уника” АД

Наградата за "Коректен застраховател в общо застраховане за 2008г." спечели ЗАД"Армеец".Тя бе връчена на изпълнителния директор на компанията Цветанка Крумова от Григорий Вазов,ректор на ВУЗФ,на Осмата национална конференция на Фондация „Професор д-р В. Гаврийски” на 11 юни 2009г. на коктейл в хотел „Форум".

 
Общо събрание на АЗББ се проведе в х-л "Централ форум"
Сряда, 29 Април 2009 21:32

    Годишното общо събрание на АЗББ (Асоциация на застрахователните брокери в България) се проведе на 29 април 2009 г. в хотел "Централ форум". Рекордни 18 нови членове бяха приети в състава на асоциацията. Нов управителен съвет бе избран в чийто състав участва и "Брокерска къща ИНСАРТ" ЕООД, представлявана от управителя г-н Димитър Блъсков. Сред другите "нови" лица са Анета Петрова (КЗЦ Булстар инс) и Александрина Колева (Хермес Консултинг), досегашни  секретар и председател на Контролния съвет на АЗББ. В новия Контролен съвет влизат досегашните членове на УС господата Евгени Белчев (Рила брокер) и Красимир Жечев (I&G Brokers), както и г-н Николай Здравков (I&G Brokers). След приключване на темите от общото събрание, домакините посрещнаха гости от застрахователни компании и медии на коктейл организиран от АЗББ.

 
« НачалоПредишна1234567СледващаКрай »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Дизайн от: Siteground и INSART Insurance Broker, Всички права запазени.© 2012 "БК ИНСАРТ" ЕООД