Начало

 
 

Добре дошли във фирмения сайт на "БК ИНСАРТ" ЕООД
120 000 коли спира КАТ
Петък, 19 Декември 2008 02:18
Източник: News.dir.bg
119 975 автомобила в цялата страна ще бъдат спрени от движение, защото нямат застраховка "Гражданска отговорност".
Данните за колите и имената на собствениците им са предадени на КАТ от застрахователния Гаранционен фонд миналата седмица. Това съобщил пред "Сега" генералният секретар на фонда Николай Сотиров, цитиран от БГНЕС.
Подобна акция се провежда за пръв път у нас. "Единствената възможност автомобил да бъде спрян от движение според българското законодателство е да се отнеме свидетелството му за регистрация", коментираха експерти от КАТ. Затова пътните полицаи ще трябва да издирят собствениците и да им вземат документите.
Продължение...
 
"ИНСАРТ НАВИГАТОР" е интегрирана информaционна система за застрахователното брокерство Е-мейл
Четвъртък, 25 Септември 2008 00:00
В брой 18 от 24.09.2008 г. Димитър Блъсков отговаря на въпросите на вестник Застраховател за софтуерния проект за застрахователно-брокерската дейност. Пълното интервю може да прочетете тук  интервю в-к Застраховател

В резюме:

ИНСАРТ Навигатор е специфична софтуерна система за съхраняване на данните и управление на застрахователно-брокерския процес. Проектиран и експлоатиран в период над 6 години, продуктът е доказал своята надеждност и значимост за работата на "БК ИНСАРТ" ЕООД. От февруари 2008 г., когато за първи път на работна среща на управителния съвет на АЗББ бе демонстрирана, системата е достъпна за всички съмишленици застрахователни брокери.

Включени в цената на продукта са много допълнителни технически удобства: постоянен лиценз, едногодипна гаранация, работа в мрежа, работа в дублиран офлайн режим, инсталиране на лаптоп, възможност за допълнителни разширения по задание на потребители и т.н.

 
14 годишно момче загива на пътя, автоубиец се укрива
Понеделник, 01 Септември 2008 20:29

 

Нов случай на укрил се автоубиец. Този път жертвата е 14 годишно момче с велосипед в района на пазарджишко. За съжаление виновният водач е избягал и е неизвестен. Изводът от тази ситуация е да бъдем внимателни на пътя особено в присъствие на велосипедисти и мотоциклетисти.

http://dnes.dir.bg/2008/09/01/news3339903.html

 
« НачалоПредишна1234567СледващаКрай »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Дизайн от: Siteground и INSART Insurance Broker, Всички права запазени.© 2012 "БК ИНСАРТ" ЕООД