Начало ЗА НАС

Външни новини

Бизнес, икономически и финансови новини от България и света
Актуални бизнес, икономически и финансови новини от България и света

 
 

За "Брокерска къща ИНСАРТ" ЕООД

"Брокерска къща ИНСАРТ" ЕООД е лицензиран застрахователен брокер и работи на българския застрахователен пазар от 1995 г. Промяната в икономическата и политическата конюнктура оттогава не промениха отношението на ИНСАРТ към своите клиенти. Личният контакт с тях, големи или малки, остава съществена част от работата на брокерската къща.

Продължителната работа и професионално отношение постоянно разширяват хоризонта на нашата дейност. От услугите на ИНСАРТ са се ползвали или ползват над 5000 клиенти, в това число фирми от различен мащаб и физически лица. Обекти на нашето посредничество и консултации са от лични и медицински застраховки до производствени сгради и хотели. ИНСАРТ развива дейността си с едновременното предлагане както на популярни застраховки, така и на по-нетрадиционни застрахователни продукти.

Опитът ни в корпоративното застраховане ни помага да изготвяме пакет по поръчка за нашите клиенти. С професионализъм и лоялно отношение ИНСАРТ е издействала най-изгодните тарифи от компаниите за клиентите си.

 
Дизайн от: Siteground и INSART Insurance Broker, Всички права запазени.© 2012 "БК ИНСАРТ" ЕООД